Joulusesonki on nurkan takana ja tuotanto jauhaa täydellä teholla. Varma ja sujuva toiminta takaa maksimaaliset tuotot ja helpottaa arkea. Kiinnittämällä huomiota tarvikkeiden riittävyyteen ja kulutusosien kuntoon varmistat sesongin sujuvuuden. Yllättäviä tilanteita varten kannattaa olla hereillä viimeistään nyt – kun kauppa käy, ei ole aikaa odotella varaosia tai puuttuvia tarvikkeita.

Foodmecin varastosta löytyy kattava valikoima elintarviketeollisuuden tarvikkeita mm. teurastamoille, liha- ja kalajalostamoille, leipomoihin ja valmisruokateollisuuteen. Vastaamme yhteydenottoihin ja varaosatarpeisiin saman päivän aikana. Toimitamme tarvittaessa varaosat myös Euroopasta. Tutustu edustamiimme tuotteisiin täällä.

Vastaamme kyselyihin saman päivän aikana

Foodmec toimittaa asiakkailleen yksittäisiä tavaroita, varaosia ja myös kokonaisia linjastoja. Tietotaitomme elintarviketeollisuudesta perustuu henkilökuntamme useiden vuosien monipuoliseen kokemukseen erilaisia elintarvikkeita valmistavien tehtaiden työtehtävistä. Myyjämme, huoltohenkilökuntamme ja johtotehtävissä olevat henkilöt ovat työskennelleet valmistusketjun eri vaiheissa sekä tehtailla että jalostamoissa. Me ymmärrämme, miltä tuntuu, kun linjasto pysähtyy laiterikon takia, ja mitä se käytännössä tarkoittaa tuotannolle juuri sillä hetkellä. Sen vuoksi pyrimme parhaamme mukaan auttamaan ja ratkaisemaan äkilliset ongelmatilanteet asiakkaan parhaaksi ja mahdollisimman nopeasti.

Nopea reagointi yhteydenottoihin ja varaosien lähettäminen vielä saman päivän aikana on yksi tärkeimmistä erottuvuustekijöistämme ja kuuluu palvelukonseptiimme. Kun tilanne on niin sanotusti päällä, osaamme asennoitua asiakkaan asemaan ja toimimme sen mukaisesti. Tiedämme, miten paljon nopealla reagoinnilla voidaan säästää rahaa ja resursseja.

Elintarviketeollisuuden varaosat ja tarvikkeet suoraan varastolta

Nyt on hyvä hetki tarkistaa tarvikevaraston koko, kuluvien osien kunto ja mollien riittävyys. Ennakoimalla tarpeet varmistat osien saatavuuden. Varastostamme löytyy mm.  suolauskoneiden neulat ja ruiskut, kutterien ja lihamyllyjen terät, sekoittimien ja keittimien varaosat, reikälevyjä, leikkuuveitsiä niin kala- kuin lihateollisuuteen, turvahanskoja sekä allasvaunuja. Myös lämpökirjoittimien päät kuuluvat varastotuotteisiimme. Tuotteemme ovat OEM-laatuisia. Tarvitset sitten veitsen tai kokonaisen linjaston, meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Me autamme löytämään ratkaisut nopeasti niin, ettei siihen kulu turhaa aikaa.

Ota heti yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!