Foodmec Oy

Foodmec Oy on vuonna 2020 perustettu maahantuontiyritys. Foodmec toimittaa laitteita, järjestelmiä sekä työkaluja ja tarvikkeita elintarviketeollisuudelle. Foodmec kuuluu WMA Invest -konserniin ja sen sisaryhtiö on vuonna 1989 perustettu elintarvike-alalla hyvin tunnettu laite- ja järjestelmätoimittaja Oy Mesmec Ab.

Foodmecin taustalla on yli 30 vuotta elintarvikealan kone-, laite- ja tarvikemaahantuonnissa toiminut Oy JTJ-Sales Ab. Toiminnan jatkuessa uuden nimen myötä Foodmec Oy:na tuotevalikoima sekä henkilökunta laajentuvat, kun yhtiöön liitetään myös Mesmecin laitevälitystoiminnot. Lisätietoja yhdistymisestä voi lukea tästä tiedotteesta.

Foodmec Oy jatkaa JTJ-Salesin edustamien tuotemerkkien myyntiä ja Mesmecin aikaisemmin edustamat tuotemerkit siirtyvät myös Foodmecin vastuulle. Foodmecin edustamat johtavat tuotteet yhdistettynä sisaryhtiö Mesmecin suunnittelu – ja prosessiosaamiseen tarjoavat asiakkaille prosessien kehittämisen kokonaisratkaisun.

Foodmecin tavoitteena on olla alan johtava toimija sekä halutuin kumppani Suomessa. Asiakkaitamme ovat kotimaiset yritykset sekä globaalisti toimivat suuryritykset. Foodmecin henkilökunnalla on vakuuttava kokemus ratkaisuhakuisesta lähestymistavasta sekä halu ymmärtää syvällisesti ja haastaa asiakkaita kehittämään tuotantoprosessejaan. Asiakkaan tarpeen tunnistaminen ja ratkaisun löytäminen ovat asiantuntemuksemme ytimessä. 

Olemme vahvistaneet henkilöstöämme uusilla elintarviketeollisuuden ammattilaisilla. Saat yhteyden henkilökuntaamme tästä.Vahvalla tiimityöllä kasvatamme myös omaa liiketoimintaamme ja pystymme siten kehittämään palveluamme jatkuvasti asiakkaidemme parhaaksi.