Foodmec Oy edustaa tunnettuja eurooppalaisia teknologiavalmistajia, joiden laitteiden avulla se kykenee tarjoamaan eturivin ratkaisut elintarviketeollisuuden eri prosesseihin. Yhteistyössä sisaryhtiönsä Mesmecin kanssa se toimittaa erilaiset ratkaisut asiakkaille aina suunnittelusta laitevalintoihin, asennukseen ja opastukseen asti.

Foodmecilla ymmärretään erityyppisten tuotantotilojen tarpeet ja hygieniaan liittyvät vaatimukset. Ratkaisuissa otetaan huomioon erilaisten tuotantotilojen erityistarpeet. Hoitamalla hygienia-asiat parhaalla mahdollisella tavalla, tuotannossa säästyy aikaa ja rahaa.

Hygienia- ja tuoteturvallisuus ovat laadun tae

Laatu on elintarviketeollisuudessa erittäin tärkeää niin tuottajille kuin asiakkaille. Laadun merkki on hyvä hygienia- ja tuoteturvallisuus, jotka ovat osa laatuauditointia. Keskittymällä hygieniaa tukeviin käytäntöihin kuten henkilöhygieniaan, pintojen puhtauteen ja tuotantovälineiden kuntoon, voi laatuauditoinnin tulosta parantaa. Lisäämällä joukkoon esimerkiksi vierasesinetunnistimen, on laatu jo korkealla tasolla. Yhteistyökumppanit arvostavat yritystä, jossa turvallisuus on tekoja.

Foodmec tarjoaa tarvikkeet ja palvelut tuotantotiloihin, leipomoista teurastamoihin ja valmisruokatehtaisiin. Laitteet ja ratkaisut ovat saatavilla myös alkutuotantoon, kuten esimerkiksi maitotiloille tai eläintenruokia valmistaviin tehtaisiin.

Sulkutilojen hyvä suunnittelu auttaa toimimaan oikein

Olemme olleet mukana sulkutilojen suunnittelussa siitä lähtien, kun niiden käyttö on rantautunut Suomeen. Jalkaudumme tuotantotiloihin ja suunnittelemme sulkutilat toimintaympäristön ja käyttäjien ehdoilla aikataulut ja kustannukset huomioiden.

Suunnittelemalla sulkutilat kapasiteetiltaan riittäviksi ja käyttäjilleen sujuviksi, saadaan hygieniakäytännöistä miellyttävä rutiini, joka suoritetaan sen suuremmin ajattelematta. Hygieniatoimien rutiininomaisuus auttaa henkilöstöä onnistumaan hygienian ylläpitämisessä pitkällä tähtäimellä. Huomioimme sulkutilojen käytössä myös hyvän ergonomian. Suunnittelussamme pystymme ottamaan huomioon toimintaympäristöjen erityispiirteet. Esimerkiksi leipomoihin voimme suunnitella toimivia hygieniakäytänteitä, joissa veden käyttö minimoidaan.

Viileiden ja kosteiden tuotantotilojen hygieniaa voidaan parantaa ilmanpuhdistuslaitteilla, joka poistavat ilmasta patogeenejä, sieniä ja hometta. Kun tuotantovälineet ovat ajan tasalla, hygienian lisäksi voi vaikuttaa laitteiden energiatehokkuuteen.

Meillä on ratkaisuja ja vinkkejä, joista on teille rahanarvoista hyötyä!

Tietotaito ja aito halu auttaa tekee Foodmecista kumppanin, joka suunnittelee kokonaisuutta palvelevia ratkaisuja. Suunnittelemme hygieniaan liittyvät ratkaisut aina tilanne- ja asiakaskohtaisesti niin, että ne palvelevat vielä vuosienkin kuluttua. Asiantuntijuutemme koostuu eri ihmisten laajasta käytännön kokemuksesta elintarviketuotantoketjun eri vaiheista lattiatasolta esimiestyöhön. 

Ota yhteyttä niin keskustellaan juuri teille sopivista ratkaisuista!