Tekniset tiedot

Mitat

Pituus: 45 cm
Leveys: 13 cm (liittimen kanssa 20 cm)
Korkeus: 32 cm ( kahvan kanssa)

Paino

Tarvikkeiden kanssa: noin 13 kg
Pakkaus tarvikkeiden kanssa: noin 14,8 kg

Pumppu / Ruiskutusteho

Hammaspyöräpumppu
Imevä hammaspyörä on ruostumatonta terästä ja välittävä hammaspyörä on muovia. Tämän etuna on ettei synny hiertymiä. (Vastaavissa suolausruiskuissa pumpunpyörät ovat messinkiä tai pronssia. On tunnettua, että hiertymät luokitellaan elintarviketeknisesti haitallisiksi). Pumppu ei ole itseimevä. Ensimmäisellä imulla suolalaukka imetään imupallolla. Hammaspyöräpumpun paineeksi on asetettu tehtaalla 4 bar. Tarvittaessa voidaan painetta nostaa 7 bar saakka. (Vastaavissa suolausruiskuissa on tämä arvo noin 50 % pienempi).

Kotelo

Ruostumatonta terästä V2A

Tarvikkeet

  • Suomenkielinen käyttöohje
  • Purkuohje
  • 2-tie ruiskutuspistooli
  • Imu- ja ruiskutuslaitteisto, palautuslaitteisto
  • Ruiskutusneula
  • Suonineula

Toimintaperiaate

Garant 3000 suolausruiskussa on kaksoisjärjestelmä. Suolalaukka kiertää letkuissa jatkuvasti. Heti kun virtaus katkaistaan suolauspistoolista, virtaa suolauslaukka suoraan suolalaukkasäiliöön. Takaisinvirtauksen vuoksi suola liikkuu koko ajan, ei kristalloidu.

Moottori
a) 380 V 3-vaihe, 50 Hz, 1400 rpm
b) 220 V + maa, 1400 rpm

Moottorin teho 300 W kun 1400 rpm. Pumppu saavuttaa täyden tehonsa 1400 rpm nopeudella! Kierrosnopeuden laskeminen pienentää kulumista ja jatkaa käyttöikää. (Vastaavissa suolausruiskuissa pumpunpyörät ovat messinkiä tai pronssia. On tunnettua, että hiertymät luokitellaan elintarviketeknisesti haitallisiksi). Pumppu ei ole itseimevä. Ensimmäisellä imulla suolalaukka imetään imupallolla. Hammaspyöräpumppu alkaa toimimaan 4 bar paineessa.

Impeller 93’n moottorisuojakytkin täyttää Eurooppalaiset DIN EN 1672 normit elintarviketeollisuuskoneille, kotelon suojausluokka IP 69K standardin DIN 40050 T9 mukaan.