Korkealuokkaiset voiteluaineet elintarvike- ja lääketeollisuudelle

Elintarviketeollisuudessa jokaisen voiteluaineiden käyttäjän esisijaisena tarkoituksena on täydellinen koneiden voitelu noudattaen samalla olemassa olevia lakeja. Voiteluaineiden on parhaimmillaan sekä taattava koneiden moitteeton toiminta että turvattava lopputuotteita käyttävien kuluttajien ehdoton turvallisuus.

Tämä on saavutettavissa LUBRAL’in korkealuokkaisilla voiteluaineilla, jotka on suunniteltu erityisesti elintarvike-, lääke- ja juomateollisuuden käyttöön.

Näillä voiteluaineilla on H1 – hyväksyntä, jonka myöntää FDA (FOOD & Drug Administration) tai NSF (National Sanitation Foundation).

Elintarvikelaatuiset voiteluaineet jaetaan kahteen luokkaan:
H1: voiteluaineen satunnainen kosketus elintarvikkeeseen on sallittua
H2: hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden valmistustiloissa, mutta suora kosketus ei ole sallittua.

LUBRAL’in korkealuokkaiset voiteluaineet, joilla on laaja käyttöalue elintarvike- ja lääketeollisuudessa, voivat korvata monessa tapauksessa toksikologisesti kyseenalaiset aineet. Verrattuna perinteisiin voiteluaineisiin, Lubral tarjoaa huomattavia taloudellisia ja teknisiä etuja:

  • Ne pidentävät koneiden käyttöikää takaamalla parhaan mahdollisen suojan kulutusta vastaan
  • Takaavat kestävät öljykalvon jopa raja-alueiden voitelussa.
  • Vähentävät huoltojen ja käyttökatkosten määrää.
  • Säästävät energiaa ja pienentävät kuluja.

Oikean voiteluaineen valinnalla on ratkaiseva merkitys lopputulokselle. LUBRAL tarjoaa sinulle neuvontaa ja yhteistyötä voiteluongelmien ratkaisussa. Luota asiantuntevaan kansainvälisesti tunnettuun teollisuuden yhteistyökumppaniin kaikissa voiteluun liittyvissä kysymyksissä.

 Voitelevat rasvat